Shizu555 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Witam i pytam, jestem zielony więc jeżeli palnę gafę (a palnę na pewno ^^) to proszę o łagodną karę. Mam dość dziwne pytanie odnośnie magazynków, bowiem planuję kupić moją pierwszą giwerę- CM.028, w opisie towaru(na Taiwanie) pisze: Magazynek: Hi cap 525 kulek Tak więc jeżeli domyślnie magazynek broni to Hi-Cap mógłbym go zmienić na np. Mid'a albo Low'a? Nie ogarniam trochę rozmiarów magazynków, więc z góry przepraszam za głupotę. Pozdrawiam Shizu. Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Tak, możesz sobie dokupić magazynki low-cap lub mid-cap. Nie wiem jak to jest z kałachami, ale z kompatybilnością nie powinno być problemów Link to post Share on other sites
Shizu555 Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Dzięki kolego ;) Link to post Share on other sites
Bellio96 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 W najgorszym wypadku trzeba będzie troszeczkę piłować. Magi od Cymy i Boyi pasują bez przeróbek, SRC chyba też. Wiem że APSowskie mogą nie współpracować. Pamiętaj o tym, że jak dasz magi od AK74 (plastikowe) to mogą się dosyć mocno ruszać w gnieździe, jednak podawać będą prawidłowo. Pamiętaj że w Midach trzeba używać dobrych kulek np. G&G inaczej prawie na pewno będą się ciąć. Link to post Share on other sites
Powała Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Możesz stosować Midy, Lowy, co Ci bardziej pasuje. Nie mam AK (bo nie lubię), więc nie wskażę Ci jakie byłyby najlepsze. Link to post Share on other sites
Recommended Posts