champler Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Witam , mam do was pytanie. Kupiłem tutaj przez komis m4 g&p , kupiłem do niej pakiet modelarski Li-pola. Miałem zamiar wysłać ja na serwis na przeglad , smarowanie itd. ale nie wiem w którym sklepie najlepiej jest to zrobić. Sam tego nie rozbiore bo nie ufam swoim zdolnością aż tak. Oprócz przeglądu chciał bym żeby mi wstawiono kable niskooporowe i mosfet , a do tego lipola wtyki jeszcze trzeba by zrobic bo sa inne, co polecacie mi zrobic ? Mam około 110zł , jak bym to na wlasną ręke robił to pewnie by mi starczyło ale w serwisie zdzierają ponoć. Jestem raczej zielony w ''rozbieraniu replik'', za to w taktyce lepszy :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Najlepiej zrobisz jak oddasz to na serwis serwisantowi, bo sklepy raczej średnio robią te przeglądy a kasy zdzierają nieziemsko. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 http://forum.wmasg.pl/topic/80632-serwisanci/page__st__400 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts