Korkoran Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Witam, Mam dziwny problem z Hop-Upem w mojej G3. Mianowicie bez różnicy czy hop-up ustawię maksymalnie w jedną czy w drugą stronę to kulka zawsze zachowuje się tak jak by był maksymalnie skręcony (tzn. leci w dół). To musi być coś z hop-upem ponieważ jeżeli przekręcę replikę "do góry nogami" to kulka zakręca w górę (również niezależnie od ułożenia pokrętła). Co mogłoby spowodować taki stan rzeczy? Dodam, że w replice wymieniałem lufę na 6.02 mm 509 mm Guardera oraz gumkę Hop-up na czarną Systemy. Lepsze kulki jeszcze do mnie nie dotarły dla tego strzelam z tych od Krakmanów, ale nie sądzę, żeby to była wina kulek :). Pozdrawiam, Korkoran Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Źle założyłeś gumę i oto cały problem Quote Link to post Share on other sites
Korkoran Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Oczywiście miałeś racje... Jak mogłem popełnić taki błąd!? No cóż dzięki za pomoc :). Teraz wszystko działa idealnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts