Radula Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Witam mam pytanie chcę kupić: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=872 i dokupić do tego: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1794 Ale nie wiem czy ten tłumik będzie pasował. Wie ktoś może jaki ta replika ma gwint na tłumik? Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Po wpisaniu w googlach: JG0738 gwint (bardzo skomplikowane, ja w wieku 14 lat nie miałem problemów z odnajdywaniem prostych informacji) okazało się, że "Gwint jest standardowy 14mm i pasują do niego wszystkie tłumiki z lewoskrętnym gwintem(standardowym)" Quote Link to post Share on other sites
Radula Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 Po wpisaniu w googlach: JG0738 gwint (bardzo skomplikowane, ja w wieku 14 lat nie miałem problemów z odnajdywaniem prostych informacji) okazało się, że "Gwint jest standardowy 14mm i pasują do niego wszystkie tłumiki z lewoskrętnym gwintem(standardowym)" Ok, Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
osiolek14 Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) Mialem ten karabin i z tego zo pamietam to byl gwint 13,5 lewy ale inne tlumiki pasowaly ;] Edited June 16, 2012 by osiolek14 Quote Link to post Share on other sites
Radula Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 Mialem ten karabin i z tego zo pamietam to byl gwint 13,5 lewy ale inne tlumiki pasowaly ;] I żadnych luzów nie było? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Są luzy,ale taśma teflonowa czyni cuda. Quote Link to post Share on other sites
Radula Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 Są luzy,ale taśma teflonowa czyni cuda. Widzę, że chyba każdy w AirSofcie używa wynalazków domowej roboty :D. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts