evilsdj Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Potrzebna instrukcja, plany zdjęcia gearboxa od Franchi SAS 12 bym mógł pomóc koledze poskładać go do kupy byłbym wdzięczny za jak najwięcej materiałów . Edited June 17, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
gumcio16 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Chcesz zdjęcia i plany gearboxa do springa? :icon_eek2: :icon_eek2: :icon_eek2: :icon_eek2: Zamiast samemu popisywać się wiedzą w sposób nic nieznaczący dla autora tematu, lepiej gdybyś zwyczajnie mu wyjaśnił, że gearbox w naszym hobby to termin odnoszący się wyłącznie w odniesieniu do replik elektrycznych. /LgN Quote Link to post Share on other sites
evilsdj Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Sory Źle to ujĄlem xD ojc* chodzi mi o czĘŚĆ gdzie sĄ wszystkie bebechy . Co do springÓw niewiem jak to siĘ zwie . Ja uŻywam glÓwnie elektrykÓw xD springa mam jedynie DragunoWa ktoÓy skomplikowany nie jest i pistolet wiĘc przepraszam za moje bledy =) * niezrozumiały skrót Proszę o poprawną pisownię postów. Taka jest karygodna. Arend Edited June 17, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 sory zle to ujalem xD ojc chodzi mi o czesc gdzie sa wszystkie bebechy co do springow niewiem jak to sie zwie ja uzywam glownie elektrykow xD Czyli chodzi ci o plan gdzie są części ułożone wewnętrzne?A nie dostałeś takich razem z repliką? przepraszam za moje bledy =) Nie możesz edytować,żegnaj brachu! Quote Link to post Share on other sites
evilsdj Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Tak mam na myśli wewnętrzne rozlokowanie części głównie spustu i przeładowywania planów takowych nie posiadam kumpel kupił używkę i chciał wymienić sprężynę na mocniejsza ale już sam poskladac nie byl w stanie dlatego przyniósł ja mi ale bez planów trochę kicha . ' Nie możesz edytować,żegnaj brachu! Nie bardzo wiem kolego o co ci chodzi . Kjujiczkowi chodzi żeby coś napisać. Niekoniecznie w temacie i mądrego. Natomiast widzę że moje ostrzeżenie zostało zignorowane. Arend Ps. Ta strzelba wewnętrznie jest identyczna z M56 DE. Możesz szukać instrukcji dla tego modelu. O ile dobrze pamiętam na Forum był poradnik jak to poskładać (poszukaj w dziale technicznym dla replik sprężynowych II klasy, ręcznie albo za pomocą szukajki) Dziękuję za pomoc arend =) zabieram siĘ za szukanie w takim razie =) Edited June 17, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts