adrock91 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Witam mój poprzedni problem z selektorem w moim Ak-74 z Cymy został rozwiązany - poprzedni użytkownik założył przerywacz z G36(mam go na zbyciu od zaraz jeśli ktoś by potrzebował ;)), i zablokowało to tylko na semi. Olo ze Zbrojowni zmienił go na oryginalny, przy czym żeby wrzucić auto trzeba było dźwignię selektora opuścić nieco niżej niż jest to zaznaczone na body. Działało dobrze, jednakże ostatnio semi nie chciał zaskoczyć. Gdy grzebałem drutem pod płytką selektora, nie otwierając repliki, udawało mi się zarzucić semi, jednakże gdy automat stał w szafie, to po wyjęciu często semi nie chciał zaskoczyć. teraz z kolei na ustawienieu "AW" jest safe, a na "OD" mam auto i semi w ogóle nie ma szans wejść. Co jest nie tak i co mogę zrobić w tej sprawie ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Nigdy nie oddawaj do zbrojowni replik , tak ode mnie ;) Quote Link to post Share on other sites
adrock91 Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 coś już o tym wiem ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts