SyncMaster Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Witam. Zakupiłem maskę z gunfire http://gunfire.pl/product-pol-1152195034-Pelna-maska-z-goglami-BLACK.html Lecz nie przewidziałem tego iż gogle w tej masce są niebezpieczne jednak doszedłem do wniosku,że można wyciągnąć te gogle z maskę. Sama maska jest fajna,nic nie paruje i wgl . Chciałbym byście zerkneli na tą maske i polecili mi gogle z atestem (widziałem kiedyś takie na allegro z U.S army z atestem.) Takie ,które by pasowały mniej więcej pod tą maskę :). Quote Link to post Share on other sites
michalus1992 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Moim zdanie musisz poszukać czegoś niedużego żebyś nie miał problemów z dopasowaniem. Jeśli chodzi o ten typ gogli to polecam REVISION BulletAnt ( sam używam i są zarąbiście wygodne ^^ ), tylko ciężko z ich dostępnością u nas ;/ Rozejrzyj się za czymś w tym typie, taka moja rada :D Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Przecież dostałeś już odpowiedź w zielonych. Ile tematów jeszcze będziesz zakładał? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts