Kestrel Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Dzisiaj BioWare opublikował DLC do Mass Effecta 3 z "nowym" zakończeniem sagi. Grał już ktoś, albo widział na YouTube'ie? Jakie są Wasze wrażenia po tym co zobaczyliście? Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Oglądałem na YT wszystko co się dało. W porównaniu do oryginalnych zakończeń (które były moim zdaniem tragiczne) jest dużo lepiej. Ciągle brakuje mi kilku drobiazgów (np. dokładniejszego epilogu nt. konkretnych członków naszej drużyny), ale i tak jest dobrze. Teraz jest to dla mnie po prostu ciekawe zakończenie - nic wybitnego, ale też mogło być gorzej. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 (edited) Kestrel już tu jest temat o Mass effect... Też oglądałem zakończenia i poprawione znacznie a najbardziej mnie rozwaliło 4 dodatkowe...(Shep chce zastrzelić Catalista i żniwiarki wygrywają/wersja BW jak się wam nasze zakonczenia nie podobają to macie to...) Edited June 26, 2012 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
Kestrel Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 (edited) Kestrel już tu jest temat o Mass effect... Fakt, nie zwróciłem uwagi :) Jak dla mnie jest dobrze. Niedosyt i rozczarowanie poprzednimi zakończeniami zostało częściowo zniwelowany. Nadal wkurza mnie niedopowiedzenie w zakończeniu czerwonym -Shepard łapiący oddech w gruzach cytadeli. Z uwagi na fakt, iż to koniec serii mogli to pociągnąć dalej. Dodatkowe zakończenie rzeczywiście sprawia wrażenie wymownego: "macie i wypchajcie się tym" Edited June 26, 2012 by Kestrel Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts