FlyingTigerPL Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Mam replikę RK-10. Problem jest taki, że od wczoraj przestał strzelać. Mam dwie baterie FIREFOX: 8,4V i 9,6V. Są naładowane, bo jak włożę do Cymki 028B to działa jak marzenie, a RK strzeli raz a potem nic. Proszę o pomoc. RK używana i nie na gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
FlyingTigerPL Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Wygląda na to, że już działa, bo trochę podładowałem te baterie. Ale jakby ktoś znał dokładny powód to niech napisze. Quote Link to post Share on other sites
Bellio96 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Zwarcie/przerwane kable/za mocno dokręcony silnik/za silna sprężyna (nieprawdopodobne skreślić). Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Jeśli jesteś w 100% pewien że bateria działa jak należy to zostaje tylko kilka opcji. Jeżeli to nie ruszany stok to styki mogą być już po przypalane. Ewentualnie bezpiecznik może być na wykończeniu lub wtyczki też mogą kończyć żywot. Quote Link to post Share on other sites
FlyingTigerPL Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Dzięki za pomoc! Był już ze mną na strzelance i działał normalnie. Naładowałem baterie do pełna i już nie ma żadnych problemów. Temat do zamknięcia i jeszcze raz dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts