Danielo70 Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Siema. Z góry chciałem przeprosić wszystkich użytkowników za to że pisałem tyle tematów i spamowałem forum tym. Ten temat to na razie ostatni temat na który chce dostać odpowiedz. Z tego że zdecydowałem się na kupno repliki KWA LMT Defender Patrol R.I.S. chciałem się Was spytać o podstawowe rzeczy, które będą najlepsze do tego modelu. Pierwsza i chyba najważniejsza rzecz to bateria. Jaką baterie polecacie i jakie napięcie 8.4V czy może 9.6V i ile mAh? Drugą rzeczą są magazynki, jakie magi najbardziej polecacie ( chodzi mi gównie o mid i real capy ), oraz jakie części wymienić na początku tuningowania? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
artur52kh Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Zamiast pisać kolejny temat poszukaj na forum wszystko było. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 LiPo 7.4 albo 9.6 NIMH i jakieś ~1500< mAh.Magazynki to pasują midy/lowy/reale/hi-capy/boxy od BOYI ale tańszą alternatywą są magi GFC czyli rebrand boyi ale tańsze o 10 zł.Na początku wsadzasz Spiringa SP110/120 i wymieniasz gumkę na systemę/G&G ponieważ stockowa gumka nic nie kręci a spiring szybko się ubija. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts