Monster1270 Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 (edited) Siemka. Szukałem na forum tematu o tych magazynkach, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć. Szukam sobie nowych magazynków do repliki KWA LMT. Najbardziej z tych wszystkich podobają mi się magazynki MAGPUL'a. Widziałem że oryginalne PMAG'i mid-cap na 120 kulek kosztuje ok. 100 zł, co jest bardzo dużo. Nie mam takich budżetu żeby kupić takich 10 :icon_biggrin: . Znalazłem fajną ofertę 5 magazynków w zestawie z 185 zł co mi się bardzo podoba :laugh:. Przeczytałem też gdzieś na forum, że są one po prostu z gorszych materiałów, a widziałem testy wytrzymałość z oryginałem, i taki magazynek nawet nie spadnie wiec nie jest on potrzebny jakiś SUPER wytrzymały. Mowa mianowicie o Low-capie Beta Project PMAG http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=84_37_106&products_id=747. Co sądzicie o tych magazynkach ? Czy będą dobrze podawać kulki ? Czy się nie rozpadną podczas strzelania ? Ogólnie czy je polecacie czy jednak odpuścić i inwestować w oryginały za 100 zł za sztukę, czy może wybrać w ogóle inne ? Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam Monster1270 Edited July 2, 2012 by Monster1270 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts