Betrayer Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Witam! Chciałbym poprosić was o radę co do kamizelki, póki co rozkminiam nad Orlikiem Miwo lub Plate Carrierem od Flyye takim: http://www.flyyeindustries.com/ArticleShow.asp?ProdID=0311 , jako że alfą i omegą nie jestem, a chcę kupić jak najlepiej cenowo i jakościowo to proszę o wasze cenne rady ;) oczywiście chętnie prosiłbym o jakieś zacne alternatywy. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Czy tylko ja widzę 3 wątki założone o tym samym temacie ? O.O Posiadałem takową, rozmiarówka różni się od tej z eagle, z oryginałem zgadza się jedynie rozmiar S, który jest ciężko dostępny. Wykonanie jest ok, nie mogłem się do niczego przyczepić ;) Edited July 5, 2012 by Bieniekk Quote Link to post Share on other sites
Betrayer Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Nie wiem czemu tak się stało :S ale juz zgłosilem jako spam Raportów też namnożyłeś hehe. Szmer Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts