fallangel Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Witam Ustawiłem hop-up przed grą a po wystrzeleniu ok 300 BB's hop-up "wyzerował" się. Czy to normalne? Czasami hop-up blokował kulkę i musiałem zmniejszyć docisk a po chwili znów znalazł się w pozycji 0. Karabinek nowy ok 4000 kulek Gold BB's precision 0,2. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 To jest normalne, H-U będzie się rozregulowywał. Żeby robił to wolniej wystarczy dokręcić śrubkę trzymającą zębatkę którą go regulujesz. Quote Link to post Share on other sites
fallangel Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 To jest normalne, H-U będzie się rozregulowywał. Żeby robił to wolniej wystarczy dokręcić śrubkę trzymającą zębatkę którą go regulujesz. ok' dzięki już się martwiłem że coś nie halo z komorą hopk'a Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 No rozregulowuje się, ale nie po 300 kulkach! Sprawdź tą śrubkę czy nie jest za luźno dokręcona. Quote Link to post Share on other sites
fallangel Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Zrobiłem następująco: - ustawiłem znacznik na kole regulacji hop-up - dokręciłem śrubkę - podczas następnej gry będę bacznie obserwować po jakim czasie cokolwiek się wydaży - zmiana pozycji znacznika Dziękuję za info że to nic poważnego - ew. dokręcenie śruby zębatki hop-up, kamień spadł mi z serca Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts