djdawko Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Witam. Od dwóch miesięcy jestem w posiadaniu karabinu CM.028 A Lecz przed strzelanką gdy odłączyłem po całonocnym ładowaniu baterię i chciałem wyregulować hop-upa gdy nacisnąłem spust karabin oddał 0 reakcji. Myślałem że styki się rozłączyły ale wszystko było ok. Więc po dłuższym namyśle ściągnąłem chwyt żeby zobaczyć co w trawie piszczy. Tak więc przed podłączeniem zimny ale po podłączeniu baterii po 20 sec można było się oparzyć. (przypominam że kable wszystko jest ok) Tak więc proszę was o pomoc. Karabin do tej pory nie strzela a ja musiałem siedzieć bezczynnie ponieważ karabin nie strzelał. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Brawo! Zepsułeś akumulator zbyt długim ładowaniem. Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Batka spalona . NIGDY SIE NIE ZOSTAWIA ŁADUJĄCEGO SIE AKUMULATORA BEZ OPIEKI! Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Nic tylko grilla robić :D. A tak się zapytam tylko . Bateria była stockowa ? Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Teraz musisz kupić baterię + ładowarkę, wydatek 150-250zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts