Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Haix 2005 za 200zł ołaca się?

Recommended Posts

Witam, mam pytanie, czy opłaca się kupić haixy 2005 za 200zł. Są w stanie prawie nowym, raz czy dwa razy ubrane, mają lekkie obtarcie na sylikonie z przodu.

Jak za taką cenę to się opłaca sądzę. Tylko postaraj się ocenić czy nie mają wad ukrytych i dobrze sobie rozmiar wybierz.

Ja nie chce kupić tych haixów, tylko sprzedać. Chcę się poprostu dowiedzieć, czy jest to atrakcyjna cena dla kupujących, buty są wystawione na allegro, oraz w komisie na wmasg. Do butów dorzucam 2 szczotki bundeswehr, oraz czarną pastę do butów coccine i tłuszcz do skór.

Witam, mam pytanie, czy opłaca się kupić haixy 2005 za 200zł. Są w stanie prawie nowym, raz czy dwa razy ubrane, mają lekkie obtarcie na sylikonie z przodu.

Ja nie chce kupić tych haixów, tylko sprzedać. Chcę się poprostu dowiedzieć, czy jest to atrakcyjna cena dla kupujących, buty są wystawione na allegro, oraz w komisie na wmasg. Do butów dorzucam 2 szczotki bundeswehr, oraz czarną pastę do butów coccine i tłuszcz do skór.

Pytałeś wyraźnie, czy opłaca się kupić???!!! :sciana:

Jeśli wystawiłeś na Allegro, wrzuć link.

Właśnie wiem, że cena jest w miare dobra, a buty też w niezłym stanie. Ale jakoś nikt ich nie chce, już drugi raz je wystawiam i zejść nie chcą, a kasa mi potrzebna. Już bardziej z ceny się raczej zejść nie opłaca? Może dlatego mam problem z ich sprzedażą bo lato jest, jak myślicie?

Edited by behemothxx
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...