Pyle Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Witam !. Nie dawno kupiłem dana wessona 6" i po 2 strzelankach coś mi się w nim stało, mianowicie jak strzelam to co 1 kulka że tak powiem pluje. Wydaje mi się że to wina uszczelek ale wolę się poradzić fachowców :). Ma on przebiegu około 1500 kulek. Jeśli możecie dajcie linka do aukcji albo info z serwisem, jestem z Wrocławia. Najmocniej proszę o pomoc z góry dzieki. Quote Link to post Share on other sites
minus25 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Jeszcze ze trzy tematy załóż.. Pewnie uszczelki. Pytanie czy w łuskach czy coś w replice. Polecam odnieść do serwisu po prostu. Quote Link to post Share on other sites
Pyle Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 W złym dziale założyłem dlatego drugi dałem .. ;x Do serwisu chcę go zanieść ale we wrocławiu nie wiem gdzie jest. Jedynie widziałem gunfire ale musiał bym wysłać paczką. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts