MaciejT Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Jak w temacie. A dokładniej, złamałem kolbę i niestety pękła tak że odleciała z kawałkiem body (ABS), i teraz zwracam się z pytaniem do doświadczonych airsoftowców, czy jest sens ją przykleić czy może próbować przerobić moje AK z cymki (AK-47 tactical A ze stałą kolbą) na bezkolbowe, tylko co z batką? Gdzie ją umiejscowić. Muszę coś z tym zrobić bo naleci mi różnego brudu i syfu do środka (gearboxa i innych części). Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Jak to skleisz to to się odklei, bo to jest chiński ABS, a jak się nie odklei to łatwo urwie. Batkę byś umiejscowił pod deklem. Lepiej by było zakleić całość izolką. Edited July 18, 2012 by Christophy Quote Link to post Share on other sites
MaciejT Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 Czyli czeka mnie inwestycja w nową batkę. Ta z kolby pod dekiel nie wejdzie. Dzięki za odp. Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Ah ta Cm028.. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Jeszcze możesz kupić nowe body do ak i kolbę.Wówczas nie będzie musiał przerabiać repliki,a koszty powinny wyjść podobnie.Powiem szczerze,że pierwszy słyszę,żeby komuś padła kolba od cm.028 A. Quote Link to post Share on other sites
MaciejT Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 Dobra czyli szukam nowego body albo batki pod dekiel. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Jak kupisz baterię pod dekiel to musisz przełożyć kable. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts