Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć.

Wymagana szybka decyzja dla zainteresowanych dwudobowym działaniem w terenie.

W terminie 27.07.2012 godz. 19.00 do 29.07.2012 godz. 12.00 organizuję grę taktyczną pn. Combat Hunting, dla jej pełnej realizacji potrzebne są trzy lub cztery pary snajperskie potrafiące działać samodzielnie, ale w jednym określonym celu. Przeciwnikiem będą zespoły zwiadowcze wystawione przez team G.R.O.T 12rec oraz prawdopodobnie GGRS.

Scenariusz zakłada wykonanie kilku zadań na dosyć rozległym obszarze, zwiadowcy z założenia działają na terenie przeciwnika, pary snajperskie w terenie własnym ich głównym zadaniem jest przeciwdziałanie infiltracji zwiadowców. Szczegółowe założenia do gry przedstawię we wtorek. Wiem, że czas jest krótki, ale postanowiliśmy zorganizować to przedsięwzięcie w zamian innego do którego przygotowywaliśmy się od dłuższego czasu, a które z przyczyn niezależnych zostało odwołane przez organizatora. Mam nadzieję, że znajdą się osoby "zaangażowane taktycznie" chcące wziąć udział w tym przedsięwzięciu.

Teren - większość obszarów leśno-jeziornych zaczynając od Green Forest (Folwark Helena) poprzez Kalsko, Rojewo, a kończąc na poligonie Wojciechowo pod Międzyrzeczem. koordynaty i mapa udostępnione zostaną we wtorek 24.07.2012

Pozdro.

Posted (edited)

Cześć. Scott kompletuje zespół zwiadowczy, kliknij do Niego.

witam on mi własnie kazal kliknąć tu to kliknałem :icon_wink: on wie że ja jade to moje klikniecie to tylko dla zachety dla innych ;) Edited by Dirk
Posted

Przyjedź a zobaczymy w której drużynie wyladujesz :icon_razz2:, spoko miejsce sie znajdzie, ale nie wiem który zespół poszukiwawczy

OK W takim razie będę. Jadę z Wrocławia 4 miejsca wolne ja by co.

Posted

Posucha w temacie. Jeżeli tak pozostanie będę musiał zmienić założenia do ćwiczenia mam plan awaryjny, ale z ograniczonymi lub wykluczonymi działaniami snajperskimi. Odczekam do dzisiejszego wieczora i jutro z rana zamieszczam scenariusz w takiej wersji jaką pozwoli wykonać frekfencja.

Posted

Postrzelać się dwie trzy godzinki dziennie w łikend to kazdy da rade a jak trzeba ogranąc takie wyzwanie to chłopcom rurki miekną ;)

Posted

Założenia taktyczne gotowe. Jeżeli jest ktoś chętny proszę o info na PW, prześlę wtedy wszystko, co niezbędne oraz jeżeli trzeba mapkę dojazdu.

Posted

Wszystkim uczestnikom szkolenia Combat Hunting dziękuję za udział i zaangażowanie. Warto było choćby po to, aby przypomnieć sobie i przetrenować procedurę podjęcia śmiglaka.

Posted (edited)

to było dobre doświadczenie !! a kto nie był niech żałuje ! genialna atmosfera i towarzytwo DzięX !!

matrixs79 miło było poznać !

Edited by Dirk
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...