recon01 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Cześć. Wymagana szybka decyzja dla zainteresowanych dwudobowym działaniem w terenie. W terminie 27.07.2012 godz. 19.00 do 29.07.2012 godz. 12.00 organizuję grę taktyczną pn. Combat Hunting, dla jej pełnej realizacji potrzebne są trzy lub cztery pary snajperskie potrafiące działać samodzielnie, ale w jednym określonym celu. Przeciwnikiem będą zespoły zwiadowcze wystawione przez team G.R.O.T 12rec oraz prawdopodobnie GGRS. Scenariusz zakłada wykonanie kilku zadań na dosyć rozległym obszarze, zwiadowcy z założenia działają na terenie przeciwnika, pary snajperskie w terenie własnym ich głównym zadaniem jest przeciwdziałanie infiltracji zwiadowców. Szczegółowe założenia do gry przedstawię we wtorek. Wiem, że czas jest krótki, ale postanowiliśmy zorganizować to przedsięwzięcie w zamian innego do którego przygotowywaliśmy się od dłuższego czasu, a które z przyczyn niezależnych zostało odwołane przez organizatora. Mam nadzieję, że znajdą się osoby "zaangażowane taktycznie" chcące wziąć udział w tym przedsięwzięciu. Teren - większość obszarów leśno-jeziornych zaczynając od Green Forest (Folwark Helena) poprzez Kalsko, Rojewo, a kończąc na poligonie Wojciechowo pod Międzyrzeczem. koordynaty i mapa udostępnione zostaną we wtorek 24.07.2012 Pozdro. Link to post Share on other sites
Dirk Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 chętny zwiadowca : Dirk Carpenter - GROT Link to post Share on other sites
recon01 Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 chętny zwiadowca : Dirk Carpenter - GROT Cześć. Scott kompletuje zespół zwiadowczy, kliknij do Niego. Link to post Share on other sites
matrixs79 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 (edited) Chętnie wziołbym udział ale nie jestem snajperem. Czy jest jakaś możliwość ?? Edited July 22, 2012 by matrixs79 Link to post Share on other sites
Dirk Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 (edited) Cześć. Scott kompletuje zespół zwiadowczy, kliknij do Niego. witam on mi własnie kazal kliknąć tu to kliknałem :icon_wink: on wie że ja jade to moje klikniecie to tylko dla zachety dla innych ;) Edited July 22, 2012 by Dirk Link to post Share on other sites
scott12rec Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Juz mam część żolnierzy ale przygarne też innych :) Link to post Share on other sites
matrixs79 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Juz mam część żolnierzy ale przygarne też innych :icon_smile: Można się załapać do Ciebie ? Link to post Share on other sites
scott12rec Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Przyjedź a zobaczymy w której drużynie wyladujesz :icon_razz2:, spoko miejsce sie znajdzie, ale nie wiem który zespół poszukiwawczy Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 A ja właśnie zbieram ludzi, pakujemy się w autko i njpr wpadniemy nieco uprzykrzyć Wam życie :) Link to post Share on other sites
matrixs79 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Przyjedź a zobaczymy w której drużynie wyladujesz :icon_razz2:, spoko miejsce sie znajdzie, ale nie wiem który zespół poszukiwawczy OK W takim razie będę. Jadę z Wrocławia 4 miejsca wolne ja by co. Link to post Share on other sites
recon01 Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 Cześć. Trafna decyzja. Wszelkie koordynaty jak już wspominałem, w dniu jutrzejszym. Do zobaczenia w piątek. Link to post Share on other sites
Baryp Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Też będę, pisze dla zachęty, mój wodzunio wszystko wie:) Link to post Share on other sites
recon01 Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Posucha w temacie. Jeżeli tak pozostanie będę musiał zmienić założenia do ćwiczenia mam plan awaryjny, ale z ograniczonymi lub wykluczonymi działaniami snajperskimi. Odczekam do dzisiejszego wieczora i jutro z rana zamieszczam scenariusz w takiej wersji jaką pozwoli wykonać frekfencja. Link to post Share on other sites
Dirk Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Postrzelać się dwie trzy godzinki dziennie w łikend to kazdy da rade a jak trzeba ogranąc takie wyzwanie to chłopcom rurki miekną ;) Link to post Share on other sites
recon01 Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Dokładnie tak jest Dirk :) Siadam do mapy i montuję całość. Link to post Share on other sites
recon01 Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Założenia taktyczne gotowe. Jeżeli jest ktoś chętny proszę o info na PW, prześlę wtedy wszystko, co niezbędne oraz jeżeli trzeba mapkę dojazdu. Link to post Share on other sites
recon01 Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Wszystkim uczestnikom szkolenia Combat Hunting dziękuję za udział i zaangażowanie. Warto było choćby po to, aby przypomnieć sobie i przetrenować procedurę podjęcia śmiglaka. Link to post Share on other sites
Baryp Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Dzieki Recon, to było ciekawe doswiadczenie, Link to post Share on other sites
matrixs79 Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Dzięki za wspólną akcję i przekazane doświadczenie. Było warto przyjechać z Wrocławia :) Link to post Share on other sites
Dirk Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 (edited) to było dobre doświadczenie !! a kto nie był niech żałuje ! genialna atmosfera i towarzytwo DzięX !! matrixs79 miło było poznać ! Edited July 31, 2012 by Dirk Link to post Share on other sites
Recommended Posts