Korkoran Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Witam. Słyszałem o możliwości zwiększenia ilości fps bez wymiany sprężyny. Obecnie mam do gb wstawiony tłok shs z wszystkimi metalowymi zębami. Wiem, że powinienem wymienić jeszcze głowice tłoka, cylinder oraz głowice cylindra. Jake części polecilibyście dla uzyskunia najlepszego stosunku cena/jakość? Quote Link to post Share on other sites
dojcz Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Lufa prec. da Ci troszku fps i polepszy celność i skupienie kulki. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Najlepiej poskładać to wszystko porządnie do kupy. Teraz generalnie takich rzeczy nie robię, ale jak jeszcze na rynku serwisowania królowały przeglądy replik markowych to można było wycisnąć ze stockowego chinola nawet do 50 fps. Ale to zależy od repliki, producent i czy chińczyki się postarały. Quote Link to post Share on other sites
Korkoran Posted July 21, 2012 Author Report Share Posted July 21, 2012 Mam g3 od CA z prec lufą 6,02 509mm od guardera i gumką systema energy. W gb jest full stock poza wspomnianym tłokiem. Ile potencjalnie dałoby się wycisnąć bez zwiększania mocy sprężyny i co należałoby wymienić, aby taki efekt uzyskać? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Cholera wie. Z fusów nie wróżę. Ale jak to CA to niewiele. Przy takim konfigu wstaw M120. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts