fusi Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Witam serdecznie :) Chciałem do swojego rk-02 włożyć drewniane okładziny z CM048. Moje pytanie brzmi: Czy wszystko będzie dobrze pasować i wejdzie bez problemu czy coś trzeba będzie przerabiać? :D Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Powinny pasować jakby co to tu szlifniesz tam szlifniesz i wejdą. Na twoim miejscu na tegorocznej Operacji Południe(jest 28-29) bym sobie z ostrego kupił. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Hmm... Orientujesz się może w jakiej cenie są te okładziny z ostrego? :) Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Nie kupuj na zlotach, tam ceny są sporo wyższe niż w zwykłych sklepach. Tu masz chwyt od AKMa http://www.frontowiec.com/index.php?p2460,drewniane-okladki-przednie-do-karabinu-akm-akms Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Akurat ceny są niższe, gdyż nie trzeba liczyć za przesyłkę i mozna się targować. Dla przykładu chwyt do Beryla wyrwałem w zeszłym roku za 30PLN(łoże + nakładka). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts