arizona112 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Witam Tym razem mam pytanie o okulary Oakley M Frame oraz o kamizelkę IOTV w UCP 1. zakupiłem takie oto soczewki oakley'a: http://www.ebay.com/itm/NEW-Oakley-M-Frame-Clear-Lens-Z87-S-/261071234004?pt=US_Sunglasses&hash=item3cc90ee3d4#ht_950wt_1270 Problem w tym, że są to same soczewki, bez ramki. Problem w tym że na stronie soczewki M Frame wyglądają z deka inaczej i nie wiem jakie ramki do nich dokupić. Ramki muszą mieć miejsce na gumkę, ponieważ taką posiadam. Może ktoś doradzi :) 2.Czy w ogóle te okulary mają atest i są zdatne do grania w nich w ASG? Na soczewkach jest napisane: Z87 + 3. Kamizelka IOTV w UCP - gdzie ją mogę dostać? Szukałem już po allegro i ebay'u ale nie znalazłem tam nic. Chodzi mi o kontraktową kamizelkę. Z góry dzięki za pomoc arizona112 Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 IOTV dostaniesz na ebay na allegro juz od roku praktycznie nie do kupienia jak jest to od 800 do 1200 za kamizelke z kevlarem Quote Link to post Share on other sites
arizona112 Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 Na ebay same repliki, nie ma żadnego kontraktu Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Na ebay same repliki, nie ma żadnego kontraktu są musisz lepiej poszukac ale fakt faktem ze trzeba to jeszcze sprowadzic :) nie zawsze sprzet z USA wychodzi taniej niz kupiony w Polsce a ile chcesz wydac na iotv to moze pogonie swojego ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts