Banzai416 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Witam, czy zwykłe RK-01 ma jakieś stalowe części? Czytałem, że 1- RK01 has steel (upper and lower receiver, stock) + pot metal (outer barrel and central part) and plastic fornitures2- RK01W has steel (upper and lower receiver, stock) + pot metal (outer barrel and central part) and solid wood fornitures (Tango image) 3- RK01WS (or RK01S) has steel + pot metal (only outer barrel) and laminated wood fornitures (my image) Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Korpus, kolba, szyna boczna i pokrywa zamka w podstawowym RK-01 jest stalowa. I oczywiście wszystkie piny, śrubki też stalowe :D Edited July 25, 2012 by eMBeKa93 Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Ja mam wersje Rk 01w i mam stalowe : przyrządy celownicze, tłumik płomienią(trąbka) pokrywa zamkowa, korpus, kolba, osłona spustu, selektor ognia, uchwyt do pasa nośnego tylni i reszta chyba z jakiegoś badziewnego metalu. Na pewno ważne elementy z shitmetalu w wersji rk01w to zatrzaski kolby, lubią się szybko łamać, ja wymieniłem na stalowy tylni bo właśnie stockowy się wyłamał. Szyna boczna znaczy to do zamontowania szyny bocznej nie jest wykonane ze stali. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts