zajcew1997 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 W ostatnim czasie zakupiłem cm040c mój problem polega na tym że jak strzelam ogniem pojedyńczym wszystko jest dobrze lecz jak strzelam ciągłym pluje około pięcioma kulkami i koniec magazynek jest pełny a sprężyna podkręcona .jak obruce go do góry nogami to wtedy strzela cały czas ciągłym .czego to może być wina proszę o pomoc. Link to post Share on other sites
Nikoz Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Nie podkręcaj magazynka do końca, i sprawdź czy dalej jest tak samo. Jeśli dalej tak będzie wypróbuj czy ten problem występuje po włożeniu innego magazynka. Wg. mnie są możliwe tylko dwie opcje: problem z komorą Hop Up lub magazynkiem. Link to post Share on other sites
hokager Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Jeżeli nie z magiem to pewnie kulki są winne.Jakich używasz ? Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Koniec, w sensie że nie podaje kulek, czy nie strzela całkowicie? Bo coś mi się wydaje, że chińczykom źle się złożył selektor/ problemy z przerywaczem. Link to post Share on other sites
Bartlomiey Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Witam! Dołączam się do pytania. Magazynek, to bęben od Cymy. Sprawdzałem inne magazynki na moim RPK, strzela pięknie. Mój magazynek nie strzela u nikogo... Pomoże ktoś? :) Link to post Share on other sites
zajcew1997 Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 Dzięki za odpowiedzi okazało się że wina magazynka kupiłem nowy wszystko gites :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Recommended Posts