DariuszM Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Close Combat w końcu wyszło :) Mamy więc SWAT 4 i Full Spectrum Warrior w jednym :) gra lekko rozczarowuje, ale ciężko dziś o ideał...:) zobaczymy jak będzie w dalszych misjach...Klimat niezły w kazdym razie i mimo baboli warto zagrać Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Dzieki za cynk, juz zasy... tj lece do sklepu 8) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 to ja jeszcze polecam act of war - moze nie fpp ale strategia tymniemniej momentami naprawde świetna [niekażda gra daje możliwość bombardowania capitolu przy pomocy B2 :D] Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 o, dzieki Szczep, zajrzalem na stronke, zobaczylem screeny - kurna ciekawe cos pokroju generalsów. Tez sobie "zalatwie" :) Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Close Combat w końcu wyszło :)Mamy więc SWAT 4 i Full Spectrum Warrior w jednym :) gra lekko rozczarowuje, ale ciężko dziś o ideał...:) zobaczymy jak będzie w dalszych misjach...Klimat niezły w kazdym razie i mimo baboli warto zagrać komentarz kumpla na forum www.americasarmy.pl SokoL PL] SokoL PL]Close Combat First to Fight a ja to na tapete zaraz:D Jakos tak strasznie cukierkowo, konsolowo na screenach wygladalo. Zdaj dokladna relacje ;). Jak mozesz to strzel jakies skriny albo filmik frapsem... :) No i nie duzo sie pomyliles. Gierka hmm graficznie nawet nawet. Ale jakos takos nie podeszla mi reszta. Cala otoczka. Ot zwykla strzelaninka:(, a co chyba najbardziej mnie ubodlo to LINIWOSC, INTELIGENCJA WROGOW - totalny kanal, durni ze oo panie ludzie heh czas reakcji..10 min dopiero jak na nich wejdziesz zaczynaja cos strzelac:), przeladowujesz na wychyleniu ..zostajesz w tej pozycji (blokuje Cie) i najczesciej sie ginie:), Zmulilo mnie po 2 podmisjach. Chcialem zlookac to na multi ale neistety nie ruszylo z powodu cdkeya. Nie polecam gry. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Ostatnio cos bieda z tymi fppekami. Bezkonkurencyjne AA i długo długo nic. Dramat. A co act of war - polecam nie budować jakis zjebanych futurystycznych jednostek tylko Abramsy i Bradleye :D troche piechoty, dać zbliżenie i gierka łapie naprawde fajny klimacik Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 O kurna jaki ten CC5 to poracha :evil: kolejna gierka z serii wysylamy 4 osobowy fireteam (oczywiscie elitarny) w centrum terytorium przeciwnika, a na dodatek nie wiem kto te modele postaci robil 8O Oczekiwalem czegos na miare AA versja single player ale sie ostro zawiodlem :evil: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts