kovalzdw225 Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Witam. Od jakiegoś tygodnia w moim posiadaniu jest replika L96A1 firmy Well model MB01, razem z zestawem tuningowym P&J (Dokładnie ten: http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/zestawy-cylindra-inne/wzmocniony-zestaw-na-550-fps-do-mb01-mb05-mb06-i-mb08-p-j.html ) Gdy strzelam to wydaje mi się że z dnia na dzień coraz trudniej mi się naciska spust, dzisiaj oddałem koło 50 strzałów i mój palec był siny i jeszcze godzinę po strzelaniu miałem w nim ograniczone czucie. Czy spust trudniej poddaję się mojemu palcowi ze względu na mocniejszą sprężynę (?), może znacie jeszcze inny powód tego zjawiska. PS: Z dnia na dzień również coraz trudniej mi się przeładowuje replikę. Quote Link to post Share on other sites
wolves Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Może wystarczy wyczyścić i dobrze przesmarować ? Quote Link to post Share on other sites
kovalzdw225 Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 A co dokładnie przesmarować, czy chodzi ci o ogólnie wszystkie części? Quote Link to post Share on other sites
wolves Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Zespół cylindra, sprężynę, prowadnice, tłok... nie siedzę w springach tak dobrze więc jeżeli nie pomogę to poczytaj w odpowiednim dziale, albo zapytaj pewnego magika ;) jakoś na De.. ma nick znajdziesz ;p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts