Punkt_krytyczny Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Witam. Poszukuję osoby, która profesjonalnie zajmuję się naprawą replik ASG. Moja została uszkodzona podczas ostatniej strzelanki. Potrzebuję w miarę taniej i szybkiej naprawy. Quote Link to post Share on other sites
herrtomo Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Nie wiem czy tanio (pojęcie względne), ale z czystm sumieniem polecę Szumiego z V2 na Cybulskiego (z tego co wiem jednak długie terminy realizacjia ze względu na natłok pracy) lub vip1977 (nick z allegro, nie wiem jak z cenami i czasem realizacji) - Pan ma swój punkt odbioru towaru na Nowodworskiej. W dziale "dolnoślaskie" jak poszukasz to pewnie znajdziesz więcej. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Na forum jest specjalnie temat poświęcony serwisantom. Radzę tam zajrzeć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts