Mateusz2012 Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) Witam mam pewien problem już 4 raz zacioł mi się tłok w mojej giecie.Poprostu niewiem co robić ładowałem moją batke (Firefox 1500Mah)a nawet podpinalem baterie od odkurzacza kolegi (miał w ak47).I nic czasem puszcza jak się naładuje batke troche się postuka cofnie się go jeszcze troche ale teraz to poprostu zacioł się na amen co mam robić w niedziele mam strzelanke.W poniedziałek oddaje ją do serwisu na wysmarowanie czy to pomoże?Jak moge to sam teraz naprawić aby iść się w niedziele postrzelać proszę o rady. Dodam że replika jest prawie nowa ! Edited August 17, 2012 by Mateusz2012 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz2012 Posted August 17, 2012 Author Report Share Posted August 17, 2012 Ok temat uważam już za zamknięty.Powód rozkręciłem rączke (chodzi mi o to że dostałem się do silniczka) ruszyłem nim w prawo w lewo (miał luzy) poczym strzeliłem;) wiem że mam luzy ale coś z tym zrobie ok to narka :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts