Guest extremateria Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Znalazłem chwyt przedni, jaki mi odpowiada. Sporo czasu zajęło mi szukanie, ale nareszcie jest coś dobrego. Problem polega na tym, iż nie mam jak za to zapłacić. Nie przyjmują PayPal, którego mam, ale nie używałem, tylko jakieś karty. Nie posiadam nic takiego, ani nie chcę mieć. Nie znam również nikogo, kto by takie coś posiadał. Te chwyty są w innych miejscach, jednak za drogo. Amazon ma najlepszą ofertę. $29.95 chwyt, darmowa wysyłka i do tego jakieś opłaty, można wybrać opcję "gift", jeśli to coś zmienia. Jestem przygotowany na jakieś dodatkowe koszty. Byłoby mi miło gdyby ktoś, jakoś mógł mi w tym pomóc. Edited August 20, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Rozumiem że taki wynalazek jak ebay pasujący do tego samego kraju co amazon nie ma tego gripu? Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Są 2 wystawione chwyty z USA, w cenie wyższej o 16,31 zł, oraz płatnej wysyłce. Edited August 20, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Zazwyczaj free shipping dotyczy tylko Stanów, najpierw się upewnij że tak nie jest. Jeśli to są oryginalne, i dobre gripy to różnica 16 pln jest to akceptacji. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Oryginał. Z aluminium, dobre opinie. Wysyłka za darmo, jak napisałeś do USA. Tylko muszę PayPal zasilić środkami. Edited August 20, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
PitBear Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Sprawdź najpierw czy wogóle wyślą Ci to do Polski - jestem prawie pewien, że nie. W przypadku wszelkich części od broni jest "We are not able to ship this item to your default shipping address" (u mnie default jest Polska). Poza tym na pewno nie załapiesz się na darmową wysyłkę. W przypadku amazona w USA to będzie darmowa wysyłka tylko na terenie USA (Warunki FREE Super Saver Shipping - 3. Ship your items to a single U.S. address). Edited August 20, 2012 by PitBear Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) :icon_mad: wysyłka do USA, tam pisze, malutkim drukiem. Osoba prywatna może wysłać takie coś, czy też będzie problem? Można to kupić i wysłać do USA, a potem do mnie. To jest tylko chwyt, nie wiem dlaczego oni takie problemy robią. Edited August 20, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Wysyłka do PL, ekonomiczna lotnicza powinna być ok 20 USD, może mniej. Robią problemy o akcesoria do broni, ogólnie. Quote Link to post Share on other sites
PitBear Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 To jest tylko chwyt, nie wiem dlaczego oni takie problemy robią. To proste. Skoro nie jesteś amerykańskim patriotą to możesz być terrorystą z Al-kaidy, który szykuje jakiś zamach/masakrę i potrzebujesz tylko jeszcze rączki do swojego karabinu, by Ci się wygodnie strzelało... Ot cała tajemnica... ;-) Quote Link to post Share on other sites
Bleyst Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 mozesz podac linka to tego? czasami do UK jest darmowa wysylka. Quote Link to post Share on other sites
Bleyst Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Heja. Kombinowalem jak lysa szkapa pod gorke. Generalnie nie chca tego nawet do UK wyslac, mysle ze jezeli nie masz znajomych w USA to odpada. Przy okazji znalazlem to: http://www.ebay.co.uk/itm/ACM-Law-Enforcement-Long-Metal-Black-ForeGrip-FG-002-/270784819753?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item3f0c087229#ht_2549wt_1054 Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Niezły grip, znacznie tańszy, kopia UTG przez ACM. Jeśli to co tam pisze to prawda, nie powinno być problemów z rozpadnięciem się tego chwytu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts