fusi Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Witajcie! Mam problem z moim rk-02. Znowu... Otóż w sobote na strzelance replika zamarła i przestała strzelać. Słychać tylko jakby silnik pracował ale nie mógł pociągnąć zębatek( takie buczenie jakby). Na pewno nie jest to wina baterii bo sprawdzałem na bateriach kumpli i było to samo. Próbowałem zwolnić tłok ale nic się nie ruszyło. Nie wiem co mam robić i czy odsyłać na gwarancję czy się z tym bawić dalej jakoś. Wiecie o co chodzi? :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Guest karolxxx5 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 może masz zjechany tłok ? trololololololo Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Proszę nie wypowiadaj się... Każda twoja wypowiedź jest idiotyczna i do niczego nie prowadzi. Gdzie są admini?! Quote Link to post Share on other sites
demonywojny Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 W moim ak rk-02 często luzuje się śruba pod silnikiem ( docisk) silnik działa a dźwięk jest podobny do tego gdy padnie tłok lub zębatki. Tylko u mnie chodzi to na nie oryginalnym GB i SP 150 Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Nie wiem co mam robić i czy odsyłać na gwarancję czy się z tym bawić dalej jakoś. Jak nie umiesz grzebać w GB to odeślij na gwarancję, albo do jakiegoś serwisanta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts