Volli Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Witam! Mam problem z 'miekkim spustem' problem opisany był na stronie wmasg. Rozebrałem replikę i przy rozkładaniu powypadały mi jakieś małe sprężyny i 3 plasticzki. Nie mam pojęcia jak je złożyć. Prosze o pomoc, jakiś filmik instruktażowy albo przynajmniej zdjęcie. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Zdjęcia jak wygląda środek shotguna znajdziesz w dziale sprężyn w temacie poświęconym tej replice. Jeśli poczekasz do jutra wieczora to bardziej Ci pomogę (jeśli sam sobie nie dasz rady na podstawie tych zdjęć) - narazie nie mam na to czasu, wpadłem tylko na chwile. Quote Link to post Share on other sites
Volli Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Znalazłem tylko zdjęcia luf itp. nie ma tego systemu spustowego, dokładnie sprężynki jak mają być ułożone. Możecie mi podać linka? ;/ Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 1. Jeśli dobrze pamiętam to oprócz sprężyn widocznych na zdjęciu są jeszcze dwie. Jedna przy komorze HU a druga przy mechanizmie zmiany magazynka (przycisku, który trzeba wcisnąć by zmienić magazynek). Mogę się mylić bo dawno do środka nie zaglądałem a i nie mam czasu szukać innych zdjęć. Quote Link to post Share on other sites
Volli Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Dzięki wielkie, naprawiłem tą strzelbę, działa teraz normalnie ;) Duuuże Piwo dla ciebie! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts