xsangyhix Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Witajcie, jestem nowy w temacie asg i szukam sobie karabinu który mnie nie zawiedzie/nie doprowadzi do szału. Ponieważ udało mi się już naciąć na tańsze sklepy asg, szukam na allegro repliki za przystępną cenę. Czy ktoś z bardziej doświadczonych mógłby spojżeć i powiedzieć czy ta replika jest warta swojej ceny i nie wścieknę się po jej zakupie? http://allegro.pl/m4...2591253498.html Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 520 fps dla początkującego to baaaaaaardzo głupi pomysł. Nie wspominając już o kupowaniu używek Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Po za tym nie spodziewałbym się ,żeby długo ten chińczyk pociągnął ze sprężyną 150 i na rofie 20k/s, to jest tunning dość poważny mam taką jedna replikę i niestety co kwartał: tłok / głowica tłoka do wymiany nawet ostatnio strzeliły mi części Ultimate (tłok przeznaczony do m170 i głowica tłoka też).Nie ładuj się w to :) Link to post Share on other sites
xsangyhix Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 (edited) -nieaktualne- Edited August 28, 2012 by xsangyhix Link to post Share on other sites
Recommended Posts