Mateusz2012 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Witam mam pewien problem mianowicie słyszałem że po użytkowaniu repliki trzeba zrzucić sprężnę w sumie to oczywiste ale kiedy wyjołem magazynek i pin to pojawił się taki jakby mały tłoczek kiedy strzeliłem raz na ogniu pojedyńczym to ustawił się w tyle (był w tylnym połorzeniu) lecz kiedy ustawiłem na strzał ciągły i strzeliłem raz tłok przesunł się do przodu a więc moje pytanie brzmi czy mam robić rzeby się przesuwał do przodu czy raz na semi i rzeby został w tylnim. Przepraszam za błedy ortograficzne i nieskładnie w zdaniach. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Po strzelaniu najlepiej oddać jeden strzał na semi aby sprężyna "zeszła". Quote Link to post Share on other sites
Mateusz2012 Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 jak tak strzelam na semi to jak patrze na ten tłok to tak jakby jest w tylnim położeniu tak ma być? Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Chyba chodzi Ci o to, że po wyjęciu maga, jak patrzysz w komorę HU (miejsce gdzie wchodzą kulki) jest mały tłoczek (a dokładniej dysza), to czy jest z przodu czy z tyłu nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia, tak ma być ;) Aby rozprężyć sprężynę przełącz selektor na semi i oddaj jeden strzał, to wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
Mateusz2012 Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 ok dzięki za popraiwnie złego słowinictwa i porade ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts