Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Z takimi jak ty to nawet nie warto zaczynać. Więc się powstrzymam bo pewnie jak coś powiem zaraz kolesiostwo da mi bana.

:D

Akurat WMASG to jedno z niewielu miejsc gdzie jeszcze nie zauważyłem kolesiostwa. I jeśli dobrze pamiętam z innego tematu to nicknitro (koleś, który wg Ciebie, asekrutorze, sam siedzi w układzie, ma plecy itd.) sam pare razy dostawał bana za niezgodne z regulaminem posty.

No ale mogę się mylić.

Pytanie co do tego programu. Rozumiem ze po 6 miesiach wysylam zeby przedluzyc ta gwarancje. O jakich kosztach tu mowimy? Musze zaplacic za ten przeglad "gwarancyjny"?

Nie wiem,czy ten program się tyczy każdej repliki sprzedawanej przez nich.W niektórych opisach jest program 6+6 a w innych go nie ma.Najlepiej zadzwonić do specshopu,i sprzedawcy tej giety i się zwyczajnie upewnić.

:icon_biggrin:

Akurat WMASG to jedno z niewielu miejsc gdzie jeszcze nie zauważyłem kolesiostwa. I jeśli dobrze pamiętam z innego tematu to nicknitro (koleś, który wg Ciebie, asekrutorze, sam siedzi w układzie, ma plecy itd.) sam pare razy dostawał bana za niezgodne z regulaminem posty.

No ale mogę się mylić.

Yyyyy ja i bana? O.o może jakieś ostrzeżenie się zdarzyło,ale z reguły staram się zawsze na temat pisać.Więc nie pisz bzdur.

Edited by nicknitro

Nie wiem,czy ten program się tyczy każdej repliki sprzedawanej przez nich.W niektórych opisach jest program 6+6 a w innych go nie ma.Najlepiej zadzwonić do specshopu,i sprzedawcy tej giety i się zwyczajnie upewnić.

Tzn ja pytam bardziej dla siebie, bo mam emke boyi w programie 6+6 i nie wiem czy to jest tak jak np. kupowalem rower, dostalem gwarancje na x lat, ale co rok musialem oddac na przeglad ktory by mnie kosztowal 120zl ;)

Yyyyy ja i bana? O.o może jakieś ostrzeżenie się zdarzyło,ale z reguły staram się zawsze na temat pisać.Więc nie pisz bzdur.

Fakt, już widzę, że pomyliłem (sam podejrzewałem, że mogę sie mylić dlatego pisałem "chyba" i "mogę się mylić"). W każdym razie, swoje zdanie o braku kolesiostwa podtrzymuje.

Tzn ja pytam bardziej dla siebie, bo mam emke boyi w programie 6+6 i nie wiem czy to jest tak jak np. kupowalem rower, dostalem gwarancje na x lat, ale co rok musialem oddac na przeglad ktory by mnie kosztowal 120zl :icon_wink:

Przepraszam za w/w odpowiedź.Była bardziej skierowana do autora tematu.Niestety ja nie skorzystałem jeszcze z gwary w specu,więc się nie wypowiem na ten temat.Ale prawdopodobnie tak jest,że koszty przeglądu będziesz musiał pokryć.Najlepiej zadzwoń do nich i się upewnij. ;)

Co do "kolesiostwa to się zgodzę.Nie ma czegoś takiego tu na forum.

I koniec off-topu bo nas mod zje.