TroubleMaker Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 (edited) Na początku chciałem powitać wszystkich maniaków airsoftu, oraz zaznaczyć, iż jestem zupełnie początkujący w ASG (właśnie dostałem pierwszą replikę :icon_smile:). Otóż zamówiłem replikę G36c firmy Cyma, wraz zawieszeniem taktycznym dwupunktowym: http://gunfire.pl/pr...wupunktowy.html oraz 2 magazynki mid-cap firmy BOYI. I tutaj dwa problemy: 1) Jeden magazynek wchodzi bez problemu, z cyknięciem, drugi, nie wchodzi. Czytałem że trzeba podpiłować, jednak boję się, że coś źle zrobię i go zepsuję. Czy mógłby mi ktoś opisać jak i w którym miejscu to zrobić?? 2) Drugi problem polega na tym: Dziurki które zdawało mi się są tymi przeznaczonymi do zaczepienia zawieszenia są za małe, co muszę zrobić, aby móc z niego skorzystać? Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas TroubleMaker :icon_wink: Edited September 3, 2012 by TroubleMaker Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Możesz użyć karabińczyka aby to jakoś wyglądało i działało , a co do magów zobacz w jakim miejscu zahacza i działaj. Quote Link to post Share on other sites
Kaszub Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Zobacz gdzie jest za szeroki/gruby i piłuj tego nie da się prościej opisać. Quote Link to post Share on other sites
TroubleMaker Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 Dzięki wielkie, prawdę mówiąc nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi ;) Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 (edited) Proste pytanie , prosta odpowiedz. Edited September 3, 2012 by Reegz Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Co do zawieszenia, możesz użyć paracordu lub opasek zaciskowych Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts