multikropka Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Mianowicie kupiłem przechodzone słuchawki Comtac II i jest z nimi pewien problem. Nie działa wychwytywanie dźwięków z otoczenia. Kiedy wkładam baterie to przez ułamek sekundy słychać , później cisza, kiedy pokece baterią znów coś słychać i cisza. Kiedy wyciągne i włożę baterie kolejny raz przez ułamek sekundy działa ale nie na stałe. Miał ktoś podobny problem ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Oryginał czy chińczyk? W pierwszym przypadku skieruj się do serwisu 3M. A w drugim - kup nowe. Quote Link to post Share on other sites
wiewior05 Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Jeżeli serwis 3M Cie nie dotyczy to kup nowe baterie- muszą być świeże (ok 1,2v i mniej =słuchawki już nie prażą.) Quote Link to post Share on other sites
maksu Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Witam, faktycznie pomaga? moje cośtam popierdują gdy pokręce bateriami, chyba spróbuje na jakichś firmowych duracelach czy co.... i kolejne pytanko- jak z poborem mocy? jeden komplet obleci z dwie parogodzinne strzelanki? Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Moje wytrzymały 3 dniowy zlot, po około 10-12h dziennie. Daleko im jednak do oryginałów. Quote Link to post Share on other sites
maksu Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 (edited) wiadomo, plusem jest to że ceną również daleko. dziękuje za odpowiedź! Edited October 15, 2012 by maksu Quote Link to post Share on other sites
multikropka Posted October 18, 2012 Author Report Share Posted October 18, 2012 Maksu i wymiana baterii pomogla ? Martin a jakich dokladnie uzywasz ? Quote Link to post Share on other sites
maksu Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 kurde, nie wymienilem narazie! zapomniałem bo nie było czasu na stzrelanie ostatnio.... Quote Link to post Share on other sites
wiewior05 Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 @MartiN_BB to jakiś wzorcowy egzemplarz do testów chyba dostałeś :icon_biggrin: W moim na alkalicznych(energizer,duracell,kodak) bateriach maks 5-6h przy głośności 2/3. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Mam starą generacje (no ze 2 lata już ma) Elementa - kiedy jeszcze nie były robione pod szyldem Ztactical. Widocznie trafił się dobry egzemplarz - typowe dla China made. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Dziwne, ja w swoich baterii nie wymieniałem w ogóle, a zaliczyły ponad 20 spotkań po 4-6 godzin działania Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts