Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pytanie do ekspertów :)

Recommended Posts

Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś dobrą replikę ASG w granicach 600zł, ewentualnie powyżej 600 zł ?

Bawiłem się nieco w ASG, ale ekspertem nie jestem, nie chciałbym wyrzucić pieniędzy w błoto.

Czy ta replika jest dobra ? http://allegro.pl/mp...2583537722.html

Chciałbym te pieniądze dobrze spożytkować i być zadowolonym z zakupu.

Napiszcie proszę swoje propozycję, bo ja tak jak mówiłem jestem zielony i nie znam się na tym praktycznie wcale :icon_smile:

Z góry dziękuję :icon_smile:

Repliki długie:

- seria RK firmy Boyi:

Elektryczne repliki AK. Wykonanie zewnętrzne stoi na przyzwoitym poziomie, podobnie jak wnętrze repliki. Pod względem wykonania przewyższają odpowiedniki od Cymy. Osiągi umożliwiają bezproblemową rywalizację z wieloma elektrycznymi replikami. Konstrukcja w systemie VFC jest zaletą w stosunku do dość starego systemu TM, którego używają CM.036/042.

- seria replik CM.036 i CM.042 firmy CM:

Elektryczne repliki AK. Wykonanie zewnętrzne na przyzwoitym poziomie, jednak nie dorównuje standardowym replikom serii RK, głównie ze względu na konstrukcję opierającą się o system TM. Wnętrze tych replik przewyższa wnętrze RK od Boyi i uchodzi za bardzo wytrzymałe. Replika umożliwia bezproblemowe nawiązanie walki nawet z posiadaczami tuningowanych replik elektrycznych.

- CM.003 firmy CM:

Elektryczna replika G36C. Stanowi jedną z najbardziej atrakcyjnych ofert wśród AEGów II klasy. Pod wieloma względami przewyższa niektóre markowe odpowiedniki. Wykonanie zewnętrzne na dobrym poziomie, a także wytrzymałe, dość bezawaryjne i podatne na tuning wnętrze. Osiągi umożliwiają bezproblemowe konkurowanie z posiadaczami wielu replik elektrycznych.

- seria CM.041 firmy CM:

Elektryczne repliki serii MP5. Są póki co najlepszymi replikami MP5 wśród producentów II klasy. Nienaganne wykonanie i solidne, stosunkowo bezawaryjne wnętrze. Na szczególną uwagę zasługuje MP5K i MP5K PDW, ze względu na zastosowanie gearboxa w wersji III, których stosunkowo nowa generacja używana przez Cymę również w replikach AK i G36 znana jest ze swojej niezawodności. Parametry repliki w pełni umożliwiają konkurowanie z posiadaczami wielu innych replik elektrycznych.

Jest to fragment poradnika LogaN'a.

Z tego co patrzyłem na gunfire i zbrojowni, to CM.003 jest za ~700zł, więc na nie nie patrz, chyba, że znajdziesz taniej. W używki się nie pakuj, jeśli jesteś nowy.