Widmo92 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Witam. Jako że jestem nowy na tym forum to pragnę się przedstawic. A zatem mam na imię Szymon i cały czas nurcą mnie opinie dotyczące karabinków (replik) na GreenGas/Co2 z Blowbackiem. Wiem, wiem że na tym forum jest pierdyliard temtów na ten temat i że można to wszystko posklejać w książkę, ale ciekawi mnie to czy "opłaca" się kupić jakąś z tych replik pod względem wykonania reazlimu itp. Czytałem dużo o nich i wiem że w zmie nie postrzelam, że są awaryjne, że magi dużo kosztują ale za bardzo się na nie napaliłem pod względem tego blowbacku :icon_biggrin:. Więc moje pytanie brzmi następująco czy wybralibyście, albo czy macie jaką replike na GreenGas bądź Co2 i czy polecilibscie. Wiem i powtórze to jeszcze raz że tamatów jest sporo, że istnieją Google, różne fora itp, ale zależy mi na waszej szczerości. I czy są szanse że te repliki przyniosą radochę czyli że można sie nimi pobawić w terenie jak i postrzelac do tarczy i nie zostać narażonym na dużą awaryjnoś? Wiem że zaraz wszyscy mnie "zhejtujecie" że lepiej wybrać elektryka itp. Dodam że nie jestem zielony w tych sprawach ale chcę poznać opinie teraz w tym czasie czy się coś zminiło czy nadal jest tak samo z Karabinkami z blowbackiem. Aha jeszcze jedno pieniądze nie grają żadnej roli tutaj więc magami i gazem lub Co2 nie przejmuję się. A na koniec waszych wypowiedzi zrobię sobie podsumowanie m.in czy warto czy opłaca się, więc czekam na wypowiedzi opinie i na te złe i na te dobre. Pozdrawiam i zachęcam do podzielenia się ze mną informacjami i doświadczeniem. :icon_smile: Ps. Nie podawajcie linków do tematów o tym bo zapewniam was że już je przeczytałem :icon_smile: Z góry przepraszam za różnebłędy ale pisałem to na telefonie :icon_razz: Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Siema. Jeśli jesteś początkujący, to Ci nie polecam. Karabinki z BB są bardzo fajne. Miło się strzela jak coś Cię ,,kopie", dla mnie to duży i chyba jedyny plus. Niestety dobre karabiny GBB są bardzo drogie, GG też nie jest tani. Jednym dla mnie dużym minusem jest to że gdy np. tylko Ty masz karabinek GBB, a reszta AEG to jest problem, bo ziomek właduje w Ciebie 15 kulek a Ty w tym czasie strzelisz 2 razy. Magazynki mają małą, ale za to realną liczbę kulek, no ale aegi mają zawsze więcej. Gdyby wszyscy biegali z GBB to było by super, bardzo duży realizm. Ja prawie przez mojego GBB nie zbankrutowałem. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts