reload Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Witam Dopiero zaczynam swoją przygodę z ASG i czytając poradniki jednego z użytkowników zauważyłem, że przy magazynkach low-cap i mid-cap najlepiej jest dokupić szybkoładowarkę do kulek(speedloader), ponieważ ładowanie bez niej jest uciążliwe. Moje pytania: 1. W jakim sklepie internetowym mógłbym zakupić taką ładowarkę? 2. Czy do poszczególnej broni potrzebna jest poszczególna ładowarka np do karabinów z serii M4 inna, a do serii AK inna? Quote Link to post Share on other sites
dade Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 nie, do każdego taka sama. Możesz zakupić np. na Taiwangun.com, aczkolwiek raczej w każdym sklepie ASG (na taiwangun jest taka fajna na 150 kulek :maniak_jezyk2: ). Koszt takiej szybkoładowarki to 11-17zł. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Są w każdym sklepie internetowym. Najbardziej popularne na100 kulek, pięknie pasują do ładownic na magazynki pistoletowe. Nie wiem jak sprawdzają się te na 150 kulek, ale nie kupuj takich na 470, straszny badziew, zacinają się i nie podają. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts