Dukov Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 W sumie racja, wybaczcie. Taka sprawa skoro akceptuje magi M4 itp to boxy też na nim podziałają? I co w sumie lepsze bo chyba tylko jedna osoba się wypowiedziała że Ares. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) tutaj masz dostępną L - kę ICS , jedyny słuszny wybór :icon_smile: http://militarialodz...owy-p-1394.html Nic nie musisz tuningować, jest świetna prosto z pudełka :) . Edited September 13, 2012 by Rengi Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) Bullpupy są cholernie niewygodne z beta magiem.Chcesz kaem to kup kaem. Edited September 13, 2012 by axelrybaczewski Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 No niestety nie moge wziąć ISC w gre wchodzi tylko G&G i Ares Quote Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Dostales odpowiedzi,poznales dobre firmy więc sam podejmij decyzję i kup to co Ci się podoba. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 14, 2012 Author Report Share Posted September 14, 2012 Nie dostałem odpowiedzi który z tych dwóch producentów jest lepszy, i jak wybrać to co mi się bardziej podoba skoro to jest ta sama replika? Quote Link to post Share on other sites
Malvin Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Nie dostałem odpowiedzi który z tych dwóch producentów jest lepszy, i jak wybrać to co mi się bardziej podoba skoro to jest ta sama replika? To nie jest ta sama replika. To są dwie skrajnie różne repliki tego samego karabinka. Poleciłem Ci ICS'a ponieważ jest to moim zdaniem najlepsza replika spośród wymienionych. Posiada trójstopniową regulację mocy i system łatwej wymiany sprężyny. Na fabrycznych częściach możesz tą replikę poddać lekkiemu tuningowi do sprężyny M140. Trzeba wtedy wymienić jedynie tłok. W mojej subiektywnej opinii bije jakością wykonania elementów body zarówno G&G jak i Aresa. Wskazałem w poprzednim poście temat o tej replice, ponieważ rozpisywanie się o tym czym ona jest lub czym nie jest, nie miałoby większego sensu. Replika G&G posiada system EBB, który podobno sprawia jakieś problemy laikom i słyszałem opinie, że replika ma tendencje do mielenia tłoka. Ile w tym prawdy nie wiem i nie będę o tym polemizować. Znam też posiadacza tego G&G, który po trzech latach wymieniał jedynie styki i na nic się nie uskarżał, a replikę bardzo sobie chwali. Replika ta jako jedyna z wymienionych posiada dwuczęściowy szkielet gearboxa. Aresa raz miałem okazję przestrzelić. Jak na replikę prosto z pudełka strzelała przyzwoicie. Nie spodobało mi się jej wykonanie zewnętrzne i to tyle. Nie wiem jak wygląda sprawa potencjalnego tuningu w replikach G&G i Aresa. Musiałbyś poszukać na forum lub na YT. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted September 14, 2012 Author Report Share Posted September 14, 2012 To nie jest ta sama replika. To są dwie skrajnie różne repliki tego samego karabinka. Poleciłem Ci ICS'a ponieważ jest to moim zdaniem najlepsza replika spośród wymienionych. Posiada trójstopniową regulację mocy i system łatwej wymiany sprężyny. Na fabrycznych częściach możesz tą replikę poddać lekkiemu tuningowi do sprężyny M140. Trzeba wtedy wymienić jedynie tłok. W mojej subiektywnej opinii bije jakością wykonania elementów body zarówno G&G jak i Aresa. Wskazałem w poprzednim poście temat o tej replice, ponieważ rozpisywanie się o tym czym ona jest lub czym nie jest, nie miałoby większego sensu. Replika G&G posiada system EBB, który podobno sprawia jakieś problemy laikom i słyszałem opinie, że replika ma tendencje do mielenia tłoka. Ile w tym prawdy nie wiem i nie będę o tym polemizować. Znam też posiadacza tego G&G, który po trzech latach wymieniał jedynie styki i na nic się nie uskarżał, a replikę bardzo sobie chwali. Replika ta jako jedyna z wymienionych posiada dwuczęściowy szkielet gearboxa. Aresa raz miałem okazję przestrzelić. Jak na replikę prosto z pudełka strzelała przyzwoicie. Nie spodobało mi się jej wykonanie zewnętrzne i to tyle. Nie wiem jak wygląda sprawa potencjalnego tuningu w replikach G&G i Aresa. Musiałbyś poszukać na forum lub na YT. Dziękuje bardzo, wszystko w temacie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts