Lejtienant Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Temat poświęcony dwóm produkcjom których na celu jest przestraszenie gracza w dość "niekonwencjonalny" sposób. Nie ma w nich żadnych scream"erów nic nie wydziera się nam w słuchawki, ew. głośniki. Można je legalnie pobrać za darmo z sieci, Slender pojawił się jako bonus do obecnego numeru CDA. Ogólnie rzecz biorąc mogę powiedzieć że "takie sobie nic, a tak potrafi przestraszyć". Muszę jednak napomknąć że nie na wszystkich działa "magia" tych gier. Pozdrawiam Lejtienant Quote Link to post Share on other sites
wespoli Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Lubisz takie gry, spróbuj Amnesii. Też można się przestraszyć. Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Silent hill- cała seria bardzo polecam! Może nie tyle straszna co ma klimat bardzo ciężki oraz świetną fabułę, mnóstwo smaczków z poprzednich części a we wszystkim dużą rolę odgrywa symbolika. Gra do pomyślenia i interpretacji. pozdr Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Najstraszniejsza gra w jaką grałem to Cry of Fear, ale jak masz jakieś problemy psychiczne to lepiej nie graj. Ja miałem po tym koszmary przez kilka dni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts