Wonziu Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Witam Podczas strzelania z shotguna long 003 wystąpił problem. Mianowicie nie podawało kulek, spust działał normalnie. Odwróciłem replikę "do góry nogami" i pomogło, ale też i chyba zaszkodziło. Po wciśnięciu spustu kulka wystrzeliła normalnie, lecz spust został w pozycji "wciśniętej". Rozebrałem go, coś tam wyskoczyło, poskładałem, i chodziło. Wystrzeliłem magazynek, gdy założyłem drugi wystrzeliło jedną, drugą kulkę, trzeciej już nie podało wiec ten sam myk - "do góry nogami" i to samo, kulkę podało ale spust został i nie oddaje. Możecie powiedzieć w czym może tkwić problem ? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Barney_ASG Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Złóż broń i przekreć do góry nogami i nalej troche oleju pod spust. Quote Link to post Share on other sites
sz141 Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Miałem dokładnie ten sam problem (dzieje się to chyba w każdym egzemplarzu tego modelu, bo miałem do czynienia z trzema), mi pomogło 'wpsiknięcie' smaru silikonowego do otworu blisko spustu. Quote Link to post Share on other sites
Wonziu Posted September 15, 2012 Author Report Share Posted September 15, 2012 Dzięki panowie, wpuszczenie kilku kropel oleju do dziury obok spustu pomogło :) Quote Link to post Share on other sites
RaadziuGun Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Miałem ten sam problem , już rozkręcałem broń i dobrałem się do samych sprężynek a tu widzę ze nic praktycznie nie trza robić no nic tylko Podziękować :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts