Volli Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Witam! Mam taki problem z moją strzelbą że niby strzela ale wpada masa kulek do środka repkiki, nie mam pojęcia jakim cudem. Prosze o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Musisz energicznie przeładowywać ruchem do siebie i od siebie, suwadło nie ma sprężyny powrotnej i trzeba je wrócić do pozycji pierwotnej. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Możliwe, że jest coś nie tak ze słupkiem, który siedzi sobie w komorze HU i blokuje kulki (tak, że nie mogą wpaść do wnętrza repliki). Quote Link to post Share on other sites
Poisonbolt Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witam, mam taki sam problem. Replike przeładowuję dobrze. Przed rozłożeniem jej strzelał ok ale niestety zmusił mnie do jej rozebrania spusty, który się zablokował. Po złożeniu mam właśnie takie zjawisko, może ktoś doradzić ? Możliwe że to przez ten "słupek" (gdzie on dokładnie jest?) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Napisz na PW do Marcina http://wmasg.pl/pl/profil/show/72811 on już rozbierał i składał AGM-a, może Ci coś poradzi. Quote Link to post Share on other sites
milosz Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Słupek o którym mowa wyżej, znajduje sie w komorze HU , i jest dociskany przez niewielką sprężynę. Warto rozebrać replikę, sprawdzić co się stało.. i na nowo ja złożyć. http://www.youtube.com/watch?v=S33E5yKSfcs Quote Link to post Share on other sites
Poisonbolt Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Oglądałem to, raczej chodzi o ten słupek i sprężynę, tylko gdzie ten słupek się dokładnie znajduje ? Quote Link to post Share on other sites
MatshallPL Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Pod Komorą HU, unieś ją delikatnie do góry. (zawsze przy rozkładaniu tej repliki uważaj na małe sprężynki spustu które lubią odskakiwać i znikać -.-) Taki mały grzybek na jeszcze mniejszej sprężynce. Quote Link to post Share on other sites
Wojtax5 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Ja też mam ten problem, kulki wypadają z lufy jak przeładowywuję bo wtedy tłok nie dociska. Sprężynkę zgubiłem od tego, więc da się to jakoś zastąpić? Jest to troche uciążliwe, bo musze przeładowywać lufą w dół. Quote Link to post Share on other sites
marcin20000511 Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Też mam agm'a. Mam taki problem że przycisk do zwalniania magazynka się strasznie zacina i magazynka czasami się nie da wyciągnąć. Proszę ;-; pomocy!!! :'( Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Rozbierz, obejrzyj, w razie potrzeby przesmaruj lub popraw. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts