NooBSaiboT Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Mam pewien dziwny problem z G36c ARES. Mianowicie replika przestała na jednej ze strzelanek nagle przestała strzelać. Zero reakcji na spust silnik nie reagował. Bateria jaką używałem to 7,4 1000mah lipo. Bateria w stanie idealnym. Po powrocie odstawiłem to na bok. Później wpadłem na pomysł regulowania silnika. Udało się replika zaczęła strzelać. Lecz problem tkwi w tym że ROF jest teraz niższy niż był. Replika strzelać strzela ale wolno tak jakby nie miała siły naciągać sprężyny. Przypominam że ten karabinek ma blowback i po odłączeniu go zaczyna strzelać ale troszeczke szybciej czyli tak jak zawsze, przed usterką. Co może być problemem tego wolniejszego strzelania ? Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 za mocno wkręciłeś silnik padawanie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts