maly46 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 WItam. posiadam CYME 039c i mysle o jej tuningu. obecnie ma jakies 410-420 fps bo troszke sie spiezyna ubila. chcialbym wsadzic sprezyne M150 i zmienic hop up-a na zielonego od G&G i tu moje pytanie czy oryginalny silnik da rade leciec na tej spreznie? Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Spokojnie wyrobi, u mnie na SP140 Guardera i 510FPS nie narzekał. Ale w takim zestawieniu aż się prosi o baterię Lipo 11,1v ;) Quote Link to post Share on other sites
sheo16 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 I przy 510 fps jaki miałeś zasięg ? Czy jeszcze trzeba coś zmieniać prócz springa i gumki ? Szkielet wytrzyma obciażenie 150 Guardera? Quote Link to post Share on other sites
patok3 Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Witam. Zastanawiam się czy jest to dobra replika do takiego tuningu? Myślę tutaj dokładnie o zmianie gumki hop-up - Na czarną Guarder i wymiana okablowania na niskooporowe, lufa precyzyjna 6.03MM DO AK-47 [sRC] (długość jak w serii to dobry wybór?) + oczywiście akumulator(Li-Po) i ładowarka. Jakie wymiary powinien mieć akumulator? A co myślicie o tym zestawie tuningowym: http://www.taiwangun...-47-47s-guarder Czekam na jakieś porady, Pozdrawiam! Koledze proponuję zapoznać się z tematami replik AK od CM 040 w górę. CM 039 ma te same bebechy i możliwości tuningowe. S1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts