Krzxc Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Witam. Jest to mój pierwszy temat więc proszę o wybaczenie błędów. Właśnie znalazłem sobie replikę i nie wiem czy warto ją kupić, czy jeszcze poczekać i poszukać. http://allegro.pl/su...2620669384.html Zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Z góry dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Na pj mi to nie wyglada. Nie rozbierany PJ'ot ma 430 fps, nie 330. Nie ma stokowych luf precyzyjnych... Mundur jego kosztuje 30zl w demobilu wiec nawet na to nie patrz. Posiada pekniecia i inne minusy. Ja bym sie na to nie porywal, szczegolnie ze koles nie wie co sprzedaje. A i kask z bmx jest mega zajebisty. Musi duzo wytrzymywac skoro taki "drogi". No ale nikt lbem w drzewo nie bedzie walil. I zolty kolor tez niczego sobie. 1 zasada nowego jesli takim jestes. uzywek nie kupuj. Ja tak zaczynalem i mi na dobre nie wyszlo. Gdyby nie zapal do asg to bym to rzucil w pizd*. Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 (edited) SR16? Za 209 zł? W zestawie mundur i plastikowy kask? Za 209 złotych to co najwyżej kupisz w megaokazji CM.028. Lepiej tego nie bierz. Jak napisał wyżej kolega - jeżeli jesteś zielony, nie znasz się na serwisowaniu i nie masz znajomego serwisanta, który pogrzebałby ci w replice za darmo / za symbolicznego "pięcioka", to nie kupuj używek. Edited September 23, 2012 by proteziaksaspl Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Juz nawet nie o to chodzi ze koles sprzedaje plastikowe sr za 200zl. To sa jakies ch*je muje dzikie weze. Zreszta jak wiekszosc towaru na allegro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts