Melite1337 Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Witam . Posiadam AKS-74U ze stajni Dboy'a od 2 miesięcy i ostatnio pojawił się pewien problem . Przez te 2 miechy wszystko było spoko lecz jakiś tydzień temu chciałem sobie postrzelać lecz nie mogłem . Ładowałem batkę ( G&G 9,6 v 3300 mAh ) pare razy jakiś dłuższy czas . Lecz nie ma wystrzału , jedynie słychać taki dźwięk jak przy odłączonej baterii . Pożyczyłem też stockową baterię od cm.028 kumpla i też nic . Próbowałem też dociskać wszystkie kabelki i tp ale nadal nic ... Bardzo proszę o pomoc gdyż ostatnio wydałem na tą replikę dużo kasy ( kupiłem magi , szpej , kulki i kolejna batka jest już w drodze ) a ona nie działa . Co mam zrobić ? Z Z góry dziękuje za pomoc - Melite . Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Jak nówka to do reklamacji...jak używka ... to możesz wysłać do magika o ile sam nie wiesz jak sie zabrać do roboty. Nie rozumiem zaś jednego "słychać dźwięk jak przy odłączonej baterii" ? tzn jaki? Quote Link to post Share on other sites
Melite1337 Posted September 24, 2012 Author Report Share Posted September 24, 2012 Używka :D dźwięk jest taki sam jak się odłączy batkę w działającej replice . po prostu pociągam za spust i 0 reakcji Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Spróbuj wyciągnąć gb i szukać czy coś się nie stało z kablami , gdzieś mogły się ułamać lub coś w tym stylu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts