Skavek Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 (edited) Witam ostatnio wpadł mi w oko SIG 552 od ICS http://allegro.pl/ic...2648880440.html I tu moje pytanie czy ktoś miał styczność z tą repliką, jak się sprawuję ? Pozdrawiam i z góry dziękuję. Edited September 25, 2012 by Skavek Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Mój kumpel ma od roku. Używa go prawie co każdy weekend, replika zjadła już na prawdę dużo kulek, lecz nic jeszcze nie wymieniał :) Oprócz gumki hopup jakoś 2 miechy temu, i kabli. Quote Link to post Share on other sites
Skavek Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 A mam jeszcze jedno pytanie jak jej osiągi jaki jest zasięg skuteczny ?? Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Powiem Ci że zbytnio.. nie wiem. Kumpel używa go tylko do CQB, gdzie największa odległość to może 30m, i nie ma najmniejszego problemu aby trafić w co chcesz. Lecz w ten weekend możemy przetestować, i dam znać co i jak :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts