pyra_991 Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Witam. Otoz jak podalem ww. temacie chcialbym kupic sobie pierwszego ASG ale w tym temacie jestem totalnym laikiem :icon_razz: Wiec prosze o rade, mysle ,ze sprzet powinien byc porzadny mimo, ze zaczynam swoja przygode z ASG. Po 2, cena: to tak mysle, ze do 700zl dam rade ale jesli nie zdandzie sie nic konkretnego moge jeszcze troche dolozyc . Po 3. poropozycje: chcialbym od was uzyskac jakies pare ofert kupna ASG(Najlepiej zebyscie dodali linki do strony z oferta). Po 4. osprzet: jaki osprzet moglbym dokupic do zakupionego juz sprzetu, czy w ogole dokupywac? :icon_biggrin: Z gory dziekuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Derven Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Zalezy co preferujesz mp5,ak czy moze g36? na taiwangun.com maja spory wybor towar drogiego dnia i solidny serwis jak sie zdecydujesz na typ broni to powiec to cos ci napewno podpowiem Co do osprzetu jesli preferujesz las to mundur flecktarn za 60zl dostaniesz a jest dobry jakies oksy nie musza byc za 100zł ja mam 30zł sprawdzalem snajperka z 3m 500fps i wytzrymaly wiec sa okay do tego kulki rocketsy sa dobre i wmiare tanie. Quote Link to post Share on other sites
pyra_991 Posted September 26, 2012 Author Report Share Posted September 26, 2012 Zdecydowanie mam sentyment do ak ;) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 RkX od Boyi. flectarn, Uvex I-Vo,i paczka kulek. Wystarczy. I nie proś o linki, o to już będzie przegięcie. Wszystko jest na forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts