eMBeKa93 Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 (edited) Witam, przymierzam się do kupna kamizelki pasującej do ruskich klimatów. Do tej pory miałem kontakt wyłącznie z chińskim chest riggiem i pasoszelkami BW, których ze względu na wygląd jak i "latające" ładownice w trakcie biegu nie będę dobrze wspominał. Marzy mi się więc kompletna kamizelka do 300zł, minimum 4 ładownice na magi AK74. Jak do tej pory najbardziej odpowiada mi ta z frontowca: http://www.frontowiec.com/index.php?p1621,kamizelka-m22-omon-bieriozka - zarówno kamuflaż jak i krój jak dla mnie są świetne Miał ją ktoś, jak sprawuje się w warunkach bojowych? A może macie jakieś lepsze typy do 300zł :icon_smile: ? Edited September 26, 2012 by eMBeKa93 Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Wraz z kolegami po rozmowach doszliśmy do wniosku, że najwygodniejsze są przynajmniej dla nas smiersze. Tak więc posprzedawali swoje kamizelki i wszyscy teraz biegamy w smierszach. Polecam, ale kolo 300 to używka. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Powiedz nam chociaż na jaki okres się stylizujesz to będzie łatwiej. Ja od siebie polecam grad-2 i tak jak kolega wyżej pisał smiersza :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts